Donează-ți ziua de Naștere!

Asociația Strigăt de Ajutor

Vrei o modalitate de a-ți sărbători ziua dând înapoi celor cu nevoi speciale?

Dedică ziua ta de naștere, nuntă, aniversare, amintirea unei persoane dragi sau orice ocazie la alegere pentru a ajuta copiii și familiile sărace.

Fii creativ cu pagina ta. 

Strângerea de fonduri este ușoară. Creați o campanie personală în doar câțiva pași:

Ce trebuie să faci pentru a-ți dona ziua de naștere ?

  1. Spune-le prietenilor că îți dorești un cadou special, acela de a face fericit o persoana sau caz sau un proiect de la Asociata Strigat de Ajutor https://strigatdeajutor.ro/
  2. Noi îți creăm pagina de Strângere de fonduri pe platforma https://strigatdeajutor.ro/ Avem nevoie de următoarele informații: data nașterii, date de contact, titlul paginii, poza ta și suma pe care îți propui să o aduni.
  3. Îți trimitem link către pagina ta de donații pe email.
  4. Răspândește vestea! Adună banii! Încurajeaza-ți prietenii, colegii și familia să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizată, cu cardul.
  5. Trimite-ne un email la Contact sau la sectiunea Propune un caz (ideal ar fi cu 2-3 săptămâni înainte) și te ajutăm să ai ziua de naștere cu fapte bune pe care ți-o dorești. La mulți ani sanatosi si fericiti iti doreste echipa Strigat de Ajutor!
  6. Răspândește pagina personalizata și invită oamenii să doneze!
 

Stabilim o întalnire pentru a ne cunoaște

Strângere de fonduri și donații

Cum te poti implica sa strângi bani?

 Arată-le altora că ești serios și fii primul care donează pentru cauza ta. Apoi, adresați-vă câțiva dintre cei mai apropiați aliați ai voștri și cereți-le să contribuie la cauza voastră pentru a pune cauza în mișcare. Faceți un plan și începeți acum. Stabilește-ți mici obiective săptămânale și banii se vor aduna în cel mai scurt timp. Cu cât comunicarea dvs. de strângere de fonduri este mai personală, cu atât va fi mai eficientă. Postează pe pagina ta pe rețelele sociale cel puțin o dată pe săptămână, folosind link-uri cu cauze de la Asociatia Strigat de Ajutor fotografii și mesaje personale, pentru a-ți menține prietenii la curent și la curent.

Cum colectez donații?

Donarea online este rapidă, ușoară și complet sigură.Puteți direcționa pe oricine, care dorește să vă susțină cauza, către adresa URL a paginii dvs. Există un buton mare „Donează” pe pagina ta de strângere de fonduri. Aici, tu, prietenii tăi și familia poți face o donație pentru campania ta.

De ce strângeți fonduri pentru Asociatia Strigat de Ajutor?

Asociatia Strigat de Ajutor este un furnizor de prim rang de programe sociale,tratament rezidențial, servicii de sănătate,constructia si repararea locuintelor grav afectate in urma degradarii ,,saraciei,, sau altor calamitati in care ajută la transformarea vieții oamenilor care se luptă cu foamea,saracia,vaduvia,orfani,persoane cu dizabilitati,spitale din Romania,ong-uri. Datorită sprijinului persoanelor credincioase ca tine, programele noastre oferă hrană, locuințe, asistență medicală, educație, apă dulce, ajutor de urgență și inițiative de sustenabilitate pentru mii de copii și familii sărace.

  • Sunt interesat să fac o campanie specifică/specială de strângere de fonduri online, pe cine pot contacta în acest sens?

Ne-ar plăcea să vorbim cu tine despre ideea ta! Vă rugăm să ne trimiteți un email: 

Foarte usor…ne trimite-ti email la secțiunea Contact sau aici

email: contact@strigatdeajutor.ro

Cum vor găsi oamenii pagina mea de proiect de la Asociatia Strigat de Ajutor ?

Când vă creați strângerea de fonduri, vi se va furniza o adresă URL unică pentru aceasta. Puteți pur și simplu să copiați și să lipiți linkul în e-mailuri personalizate sau mesaje text către prieteni, familie și colegi. De asemenea, puteți partaja acest link pe Facebook, Twitter și alte site-uri de socializare.

Pot să aleg unde vreau să meargă fondurile mele strânse?

Da! Când îți creezi pagina de strângere de fonduri, unul dintre pași va fi ca tu să alegi unde vrei să ajungă fondurile tale strânse. Ne dorim ca fiecare persoana să aleagă cauza cea mai apropiată de inima lor, fie că este sănătate,hrană,locuința,educația etc.

Avem mai multe opțiuni din care să alegem.

Cum îmi pot personaliza pagina?

Personalizarea paginii dvs. are un impact mare asupra susținătorilor dvs.După ce a-ați trimis intentia la Propune un Caz ne-am pus in miscare pentru Proiectul dvs in cel mai scurt timp. Pagina dvs. de strângere de fonduri va fii creeata special pentru scopul dvs. Împărtășește-ți propria poveste, adaugăm propriile fotografii ale dvs și stabilește-ți propriul obiectiv. Doar urmați pașii simpli furnizați! Va asteptam la sectiunea, Propune un caz.

Cum pot încărca fotografii și videoclipuri pe Pagina mea de Strangere de fonduri?

Foarte usor…ne trimite-ti email la secțiunea Contact sau aici

email: contact@strigatdeajutor.ro

Cum îmi partajez pagina altora?

Vi se va atribui o adresă URL unică inainte ce începeți strangerea de fonduri. Postați acest link pe Facebook sau Twitter și trimiteți linkul prietenilor și familiei în e-mailuri și texte personalizate.

Pot comunica personal persoanelor care fac o donație pe pagina mea?

Da! Chiar il recomandam. Odată ce un susținător face o donație, veți primi o notificare. Ei vor primi un e-mail automat de mulțumire de pe pagina dvs., dar vă încurajăm să publicați comentarii pe pagina dvs. de strângere de fonduri, precum și să răspundeți la comentariile pe care le fac alții pe pagina dvs. de strângere de fonduri! Și folosiți-vă conturile personale de e-mail, Facebook și Twitter,WhatsApp pentru a trimite și o notă personală de mulțumire.

Aveți sfaturi pentru o strângere de fonduri de succes?

Da! Constatăm că cele mai de succes strângeri de fonduri fac următoarele:

1. Personalizează-și pagina de strângere de fonduri cu propria poveste personală și motivul strângerii de fonduri. 

2. Constatăm că alții Doneaza cel mai repede către pagina dvs. odată ce ați făcut acesta pagina personalizata . 

3Identificați-i cei mai apropiați cinci prieteni și membri ai familiei și cereți-le personal să facă o donație. Trimiteți-le un e-mail personal cu un link către pagina dvs. de strângere de fonduri. Veți obține un impuls extraordinar pentru strângerea de fonduri după ce dvs. și cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei ați făcut primele donații.

Pe cine pot contacta dacă am mai multe întrebări?

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine! Ne puteți contacta prin email: contact@strigatdeajutor.ro