Promisiunea Strigăt De Ajutor

Misiunea noastră este îmbunătățirea vieții membrilor aflați în dificultate

Asociația Strigăt de Ajutor își desfășoară misiunea cu dedicare, oferind programe sociale de primă clasă, tratament rezidențial și servicii de sănătate pentru membrii comunității expuși riscului de marginalizare și excluziune socială. Paralel, angajăm eforturi susținute în construirea și repararea locuințelor afectate de sărăcie sau dezastre. În plus, organizăm campanii umanitare de strângere de fonduri, concentrându-ne pe sprijinirea bolnavilor din comunitate. Aceste inițiative contribuie la mobilizarea resurselor financiare necesare pentru tratamente medicale, medicamente și alte nevoi esențiale, aducând alinare și speranță în viețile celor afectați de afecțiuni grave. Prin colaborarea strânsă cu spitalele românești și organizațiile neguvernamentale, ne consolidăm eforturile în direcția îmbunătățirii calității vieții și sănătății membrilor comunității noastre.

Ciprian Lupascu

CEO Strigăt de Ajutor

Suntem alături de cei nevoiași

Statistici Strigăt de Ajutor
urmăritori

0
Activi
0
Implicați
1 0 k
Susținători
47
Susţine viaţa!

Întrebări Frecvente

Cum vă putem ajuta?

Asociația Strigăt de Ajutor este un furnizor de programe sociale de primă clasă, tratament rezidențial, servicii de sănătate, construirea și repararea locuințelor grav afectate de deteriorarea „sărăciei” sau a altor dezastre, ajutând la transformarea vieții oamenilor care se luptă cu foamea, sărăcia, văduvie, orfani, persoane cu handicap, spitale românești și ONG-uri.

Ne-ar plăcea să vorbim despre ideea dumneavoastră! Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@strigatdeajutor.ro sau la secțiunea contact.

Arătați-le altora că sunteți serios și fiți primul care donează pentru cauza dumneavoastră. Apoi, adresați-vă câțiva dintre cei mai apropiați aliați ai voștri și cereți-le să contribuie la cauza voastră pentru a pune campania în mișcare. Faceți un plan și începeți acum. Stabiliți-vă mici obiective săptămânale și banii se vor aduna în cel mai scurt timp. Cu cât comunicarea de strângere de fonduri este mai personală, cu atât va fi mai eficientă. Postați pe pagina dumneavoastră pe rețelele sociale cel puțin o dată pe săptămână, folosind link-uri cu cauze de la Asociația Strigăt de Ajutor, fotografii și mesaje personale, pentru a vă menține prietenii la curent.

Donarea online este rapidă, ușoară și complet sigură. Puteți direcționa pe oricine care dorește să vă susțină cauza, către adresa URL a paginii dumneavoastră. Există un buton mare „Donează” pe pagina de strângere de fonduri. Aici, dumneavoastră, prietenii și familia dumneavoastră pot face o donație pentru campania dumneavoastră.

Asociația Strigăt de Ajutor este un furnizor de programe sociale de primă clasă, tratament rezidențial, servicii de sănătate, construirea și repararea locuințelor grav afectate de deteriorarea „sărăciei” sau a altor dezastre, ajutând la transformarea vieții oamenilor care se luptă cu foamea, sărăcia, văduvie, orfani, persoane cu handicap, spitale românești și ONG-uri. Datorită sprijinului persoanelor credincioase ca dumneavoastră, programele noastre oferă hrană, locuințe, asistență medicală, educație, apă, ajutor de urgență și inițiative de sustenabilitate pentru mii de copii și familii sărace.

Testimoniale

Devino membru al Asociației Strigăt de Ajutor