Intrebări Frecvente

Poate vă întrebați

Intrebări Frecvente

Arătați-le altora că sunteți serios și fiți primul care donează pentru cauza dumneavoastră. Apoi, adresați-vă câțiva dintre cei mai apropiați aliați ai voștri și cereți-le să contribuie la cauza voastră pentru a pune campania în mișcare. Faceți un plan și începeți acum. Stabiliți-vă mici obiective săptămânale și banii se vor aduna în cel mai scurt timp. Cu cât comunicarea de strângere de fonduri este mai personală, cu atât va fi mai eficientă. Postați pe pagina dumneavoastră pe rețelele sociale cel puțin o dată pe săptămână, folosind link-uri cu cauze de la Asociația Strigăt de Ajutor, fotografii și mesaje personale, pentru a vă menține prietenii la curent.

Donarea online este rapidă, ușoară și complet sigură. Puteți direcționa pe oricine care dorește să vă susțină cauza, către adresa URL a paginii dumneavoastră. Există un buton mare „Donează” pe pagina de strângere de fonduri. Aici, dumneavoastră, prietenii și familia dumneavoastră pot face o donație pentru campania dumneavoastră.

Asociația Strigăt de Ajutor este un furnizor de programe sociale de primă clasă, tratament rezidențial, servicii de sănătate, construirea și repararea locuințelor grav afectate de deteriorarea „sărăciei” sau a altor dezastre, ajutând la transformarea vieții oamenilor care se luptă cu foamea, sărăcia, văduvie, orfani, persoane cu handicap, spitale românești și ONG-uri. Datorită sprijinului persoanelor credincioase ca dumneavoastră, programele noastre oferă hrană, locuințe, asistență medicală, educație, apă, ajutor de urgență și inițiative de sustenabilitate pentru mii de copii și familii sărace.

Nu, nu există o cerință minimă pentru strângerea de fonduri. Simțiți-vă liberi să setați un obiectiv de strângere de fonduri cu care vă simțiți confortabili.

Ne-ar plăcea să vorbim despre ideea dumneavoastră! Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@strigatdeajutor.ro sau la secțiunea contact.

Când vă creați strângerea de fonduri, vi se va furniza o adresă URL unică pentru aceasta. Puteți pur și simplu să copiați și să lipiți link-ul în e-mailuri personalizate sau mesaje text către prieteni, familie și colegi. De asemenea, puteți partaja acest link pe Facebook, Twitter și alte site-uri de socializare.

Da! Când vă creați pagina de strângere de fonduri, unul dintre pași va fi să alegeți unde vreți să ajungă fondurile strânse. Ne dorim ca fiecare persoana să aleagă cauza cea mai apropiată de inima lor, fie că este hrănirea, locuința, educația etc. Avem mai multe opțiuni din care să alegeți.

Personalizarea paginii dumneavoastră are un impact mare asupra susținătorilor. După ce ați trimis intenția la “Propune un Caz” am pus în lucru “Proiectul” dumneavoastră în cel mai scurt timp. Pagina de strângere de fonduri va fii creată special pentru scopul dumneavoastră. Împărtășiți propria poveste, vom adăuga propriile fotografii primite de la dumnenavoastră și veți stabili propriul obiectiv. Doar urmăriți pașii simpli furnizați! Vă așteptăm în secțiunea “Propune un caz”.

Foarte simplu … ne trimite-ti e-mail la contact@strigatdeajutor.ro sau în secțiunea “Contact”.

Vi se va atribui o adresă URL unică inainte de a începe strângerea de fonduri. Acest link îl puteți posta pe Facebook, Twitter, Instagram sau alte canale de social media. Puteți trimiteți link-ul prietenilor și familiei sau prin e-mailuri și texte personalizate.

Da! Chiar recomandăm acest lucru. Odată ce un susținător face o donație, veți primi o notificare. Ei vor primi un e-mail automat de mulțumire de pe pagina dumneavoastră, dar vă încurajăm să publicați comentarii pe pagina de strângere de fonduri, precum și să răspundeți la comentariile pe care le fac alții pe pagina de strângere de fonduri! Și folosiți-vă conturile personale de e-mail, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp pentru a trimite și o notă personală de mulțumire.

Da! Constatăm că cele mai de succes strângeri de fonduri fac următoarele:

 

– Personalizează pagina de strângere de fonduri cu propria poveste personală și motivul strângerii de fonduri.

– Constatăm că alții “Donează” cel mai repede odată ce ați făcut acesta pagină personalizată.

– Identificați cei mai apropiați cinci prieteni și membri ai familiei și cereți-le personal să facă o donație.

 

Trimiteți-le un e-mail personal cu un link către pagina de strângere de fonduri. Veți obține un impuls extraordinar pentru strângerea de fonduri după ce dumneavoastră și cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei au făcut primele donații.

Ne-am bucura să primim vești de la dumneavoastră! Ne puteți contacta prin email la contact@strigatdeajutor.ro sau în secțiunea de “Contact”.