Despre Asociația Noastră

Strângere de fonduri pentru persoanele neajutorate

Ajutorul reciproc face o lume mai bună

Asociația Strigăt de Ajutor este o organizație neguvernamentală, apolitică și non-profit, colaborând cu profesioniști din domenii precum instituții publice, instituții sociale, organizații sociale, instituții educaționale și instituții culturale.

Asociația Strigăt de Ajutor este un furnizor de programe sociale de primă clasă, tratament rezidențial, servicii de sănătate, construirea și repararea locuințelor grav afectate de deteriorarea „sărăciei” sau a altor dezastre, ajutând la transformarea vieții oamenilor care se luptă cu foamea, sărăcia, văduvie, orfani, persoane cu handicap, spitale românești și ONG-uri. 

Asociația noastră, Strigat de Ajutor, este o organizație non-profit care își propune să combată sărăcia și excluziunea socială și să ofere servicii de bază pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității. Ne concentrăm în special pe sănătate, educație și protecție socială, dar oferim și sprijin pentru orfani și văduve și intervenim în ajutorul sustenabil al persoanelor aflate în nevoie.

De asemenea, suntem activi în gestionarea dezastrelor naturale și umanitare, cum ar fi calamitățile, și deschidem campanii de strângere de fonduri pentru proiectele de maximă urgență sau la cerere celor nevoiași sau de sănătate.

Misiunea noastră este de a oferi sprijin real și de calitate celor care se confruntă cu dificultăți și de a îmbunătăți calitatea vieții acestora. Credem că fiecare persoană merită o șansă la o viață mai bună și ne străduim să aducem un impact pozitiv asupra comunității în care activăm.

Pentru a ne atinge obiectivele, avem nevoie de sprijinul voluntarilor, donatorilor și susținătorilor noștri. Dacă sunteți interesat să vă implicați, puteți contacta asociația noastră și puteți oferi voluntariat sau donații pentru a sprijini proiectele noastre. Suntem deschiși la colaborări și parteneriate și suntem pregătiți să lucrăm împreună cu alte organizații și instituții pentru a ne atinge obiectivele comune.

0

Peste Sustinatori

0

Peste Implicati

Peste 0

Urmaritori Activi

Ajută persoane necăjite

Devino voluntar în echipa Strigăt de Ajutor

Strângere de fonduri pentru persoanele neajutorate

Ajutorul reciproc face o lume mai bună

Noi, cei de la Asociația Strigăt de Ajutor, luăm în serios rolul nostru de administratori fiscali ai darurilor încredințate nouă de membrii noștri. Fiecare cadou ajută la transformarea vieții oamenilor care se luptă cu foamea, sărăcia, văduvia, orfani, persoane cu dizabilități, spitale din România și ONG-uri.

Donații

Campanii active desfășurate în Asociația Strigăt de Ajutor.
Vezi mai mult

Campanii finalizate

Campanii finalizate cu succes de către Asociația Strigăt de Ajutor.
Vezi mai mult

Voluntari

Devino voluntar și membru al echipei Asociația Strigăt de Ajutor.
Vezi mai mult

Devino Voluntar la Asociația Strigăt de Ajutor

Alăturăte echipei noastre!